By continuing, you are agreeing to our Terms and conditions as well as our Use of Cookies.

Blikkies Sardien en Gerookte Mosselsop

Blikkies Sardien en Gerookte Mosselsop

Bestanddele:
1 mediumgrootte ui, fyn gekap
B-well soteerolie
1 van elk klein (155 g) blikkie ingemaakte sardiens in tamatie en tamatie met rissie
1 blikkie gerookte mossels
500 ml groente-aftreksel
250 ml sjerrie
500 ml First Choice Room 

Sprinkel:
3 sprietuie, fyn ringetjies gesny
3 E elk geel en rooi soetrissie, in dobbelsteentjies gesny 
Vars pietersielie, fyn gekap 
Brandrissie na smaak, opsioneel

Metode:
Soteer die ui tot deursigtig en voeg die vis en mossels by. Roer goed met ‘n houtlepel sodat die vis fyn raak terwyl dit saam met die uie braai vir 3 minute.Voeg die aftreksel by en kook vir 6 minute. Voeg die sjerrie by en sodra dit effens begin kook, voeg die room by.  Skakel af en hou net goed warm tot bediening.

Bedien met die vars sprinkel en piepklein vetkoekies of growwe brood.
Copyright © Ontbytsake 2018 - All rights reserved.  |  Privacy Policy  |  Terms & Conditions
 site