25 Jaar Ontbytsake

smulSake

Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.

Corli se

smulSAKE | Hoender Tagliatelle met Ricotta en Suurlemoenbotter-Knoffelsous

Corli Prinsloo het haarself oortref met hierdie 'Hoender Tagliatelle met Ricotta en Suurlemoenbotter-Knoffelsous' wat sy in haar BitterLekker-kombuis gemaak het met die bestanddele van PicknPay. Sy het dit bedien saam met 'n Chenin Blanc van Opstal Estate & Restaurant.

Die resep is onder op hierdie blad beskikbaar.

smulSAKE word met trots geborg deur:

SMULRESEPTE

onsGEMEENSKAP

Bly op hoogte van ons doen en late