Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
Ons sjef, Corli Prinsloo, wys ons hoe om maklike geregte te maak met ’n lekker kinkel van haar eie om die dis net daardie ekstra lekkerte te gee om jou gesin en gaste mee te bederf. Kry die resepte hier.
10 maande gelede
Kook/Bak Tyd: 4 - 6 ure
Voorbereiding Tyd: 20 Minute
Lamskenkel of skaapboud
1.8-2 kg Lams of skaapboud
2 E groente-olie
4 takkies vars roosmaryn
Sap van 1 suurlemoen
2 E mayonaise
4 E Worcestersous
6 knoffelhuisies, dun gesny
10 g gesoute botter
1 k Rooiwyn
2 blokkies aftreksel
3 k water
2 E enige droë gemengde lamspeserye
Sout en peper
Vars slaaibestanddele
Rooi rosatamaties
Koljanderblare
Feta-kaas
Maaskaas
Dille-blare
Gepekelde rooi-uie
Radyse
Sout en peper
Pita’s (jy koop dit by die supermark)
METODE:
Berei die lamsboud voor met al die bykomende bestanddele.
Plaas in die oond op 140 grade vir ongeveer 4-6 ure, afhangend van jou oond. Die vleis moet maklik uitmekaar gertrek kan word.
Vir die slaai word die tamaties in helftes gesny, die feta gekrummel en die res van die bestanddele word alles saam in ‘n glasbak gemeng. Voeg sout en peper na smaak by.
Maak die pita’s warm in ‘n pan, smeer maaskaas aan die eenkant en pak die vleis en slaai bo-op. Vou toe en geniet.
stel voor
As jy 'n aanhanger is van ons land se kampioen MMA-vegter, Dricus "Stillknocks" du Plessis, dan moet jy die ontbytSAKE episode kyk! Ons het saam met hom gekuier en het vir julle die 'mens' agter die geharde vegter wys.
Op 2 September het ons gesels oor alles wat lekker en goed is in ons land... 😁
Ons gas was die Good Things Guy, Brent Lindeque en sy aansteeklike optimisme en energie kan ons almal net goed doen.
ontbytSAKE het 1 Jullie saam met die gewilde aanbieder en voormalige Protea Netbalspeler, Vanes-Mari du Toit gekuier en ons het ingeloer by besighede in die omgewing van Middelburg en Emalahleni in Mpumalanga.
Bly op hoogte van ons doen en late
© 2025